Tennisvereniging
Kedichem

Onderweg 6
4247 EJ ,Kedichem
Email adres: [email protected]

De baan van de “Tennisvereniging Kedichem” is prachtig gelegen aan de Lingedijk van de kern Kedichem. Misschien heeft U er ooit ook wel eens aan gedacht om te gaan tennissen en is het er nooit van gekomen. Dan is het nu een mooie gelegenheid om het eens te gaan proberen, of de “draad” weer eens op te pakken

Tennis is een sport die niet gebonden is aan vaste tijden en recreatief door jong en oud beoefend kan worden. U kunt de sport beoefenen wanneer U dat het beste uitkomt.

U dient dan wel lid te worden van  onze Tennisvereniging.

Tennisles

Om optimaal te kunnen genieten  van de tennissport is het handig als U toch enigszins de techniek beheerst van het tennissen.
Mocht U daarvoor tennisles willen hebben dan kunt U contact opnemen met één van de bestuursleden en dan zullen wij U in contact brengen met een tennisleraar. 


We’re more than a bunch of experts. We’re a family of like-minded people, using our passion and our skills to make a difference.

Activiteiten 

Elke donderdag toss avond vanaf 20:00 uur bij voldoende  animo (voor elke niveau).

 

2 september - Festifair met poffertjes  kraam 

 

7 september leden vergadering - 't Zijtje  om 20:00 uur 

 

6,7 en 8 oktober - Club kampioenschappen 

Wintertijd.

Meestal vanaf half november wordt de baan onder water gezet
t.b.v. de ijsvereniging. Als de winter dan ook wil meewerken verandert de tennisbaan en het daarnaast gelegen sportveld in een prachtige ijsbaan. 


Contributie

 De contributie voor een gezin (ongeacht het aantal) bedraagt slechts €125,-  per jaar. Natuurlijk kunt U ook individueel lid worden, U betaalt dan €60.- , jeugdleden (tot 18 jaar) betalen €30.- .

Deze bedragen worden nog verhoogd met €12,- voor zelfwerkzaamheid(niet voor jeugdleden), maar kunnen in de loop van het jaar ook weer terugverdiend worden.


Inschrijfgeld is12 euro en eenmalig.

Download onderstaand inschrijfformulier en stuur deze op per mail email naar [email protected]  of het adres wat vermeld staat op het inschrijfformulier.